Virale

Unul dintre liderii "Fratiei Ariene" a murit intr-o inchisoare de maxima siguranta! Banda e una extrem de violenta

Ce s-a intamplat cu omul de care nici politistii nu se atingeau.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iulie 2018, 15:02
Data actualizarii: Luni 16 Iulie 2018, 15:04

Barry Mills, poreclit "Baronul", a murit intr-o inchisoare de maxima securitate din Colorado, USA. Acesta era unul dintre liderii bandei denumita "Fratia Ariana", o organizatie interlopa ce actioneaza in special in inchisorile din USA.

Aceasta are in jur de 300 de membri oficiali, si inca 15.000 de asociati in inchisori si in libertate, fiind considerata o banda rasista, neo-nazista, desi au afaceri si cu alte rase in afara de albi, in special cu mexicanii.

Mills era unul dintre liderii bandei, una extrem de violenta, facand parte din organizatie din 1969, la doar 4 ani de la infiintarea ei. Poreclit Baronul, acesta avea 70 de ani si servea 4 termene pe viata pentru crime si trafic de droguri.

Singura varianta emisa pana acum de politie este faptul ca Mills a murit de cauze naturale la el in celula, desi o investigatie e in plina desfasurare. Este foarte putin probabil ca acesta sa fi fost ucis, mai ales ca nu avea urme de violenta pe corp.

Liderii Fratiei Ariene sunt extrem de temuti, inclusiv politistii avand de multe ori grija sa nu ii supere, repercusiunile fiind extrem de grave, membrii bandei fiind cunoscuti pentru faptul ca ucid la comanda foarte repede.
 

Modifică setările cookies