Joi 02 August 2018, 10:05

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie la 100 de ani! "Am omorat multi oameni, si nu ma refer la 4-5-6"


	Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie la 100 de ani! "Am omorat multi oameni, si nu ma refer la 4-5-6"

Cine l-a asteptat pe celebrul ucigas cand a fost eliberat.
 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia SPORT.RO pentru telefoane Android si iPhone!

Bucurati-va de fotbal! FCSB - Hajduk Split, joi 15 august de la 21.30, in direct la Pro TV!

Sonny Franseze este unul dintre cei mai mari asasini ai mafiei italiene, ce opereaza in USA. Acesta face parte din celebra familie Colombo si a fost renumit pentru crimele pe care le-a facut in tinerete.

Barbatul, ajuns la 100 de ani, a declarat de mai multe ori ca a fost un asasin prolific, ucigand "multi oameni... si nu ma refer la 4-5-6". Aceasta "performanta" i-a adus la un momentdat statutul de "underboss" in familia mafiota, fiind practic al doilea om ca putere dupa seful clanului mafiot.

Acesta a fost eliberat recent din inchisoare, la varsta de 100 de ani, dupa ce a stat 8 ani dupa gratii pentru ca a santajat cluburile de striptease din New York.

Barbatul a fost asteptat in fata puscariei de doi membri ai familiei, fiind dus acasa de nepotul sau, care a declarat ca, desi stie trecutul bunicului sau, il iubeste in continuare pentru ca este o persoana buna!

Citeste si: