Nu are muschii tatalui sau, dar e invidiat pentru prietena lui! :) Fiul lui Arnold Schwarzenegger a dat lovitura! Cum arata acesta

Nu are muschii tatalui sau, dar e invidiat pentru prietena lui! :) Fiul lui Arnold Schwarzenegger a dat lovitura! Cum arata acesta

Nu e la fel de musculos ca tatal sau, dar se poate lauda cu o cariera de model de succes. Patrick Schwarzenegger, fiul legendarului culturist si actor, a ajuns la 21 de ani si are deja o cariera de succes.

Patrick Schwarzenneger nu a calcat pe urmele tatalui sau in ceea ce priveste sportul, dar cu siguranta o face atunci cand vine vorba de succes.

Tanarul de 21 de ani, model si actor, cu aparitii, ce-i drept scurte, in filme precum Stuck in Love si Grown Ups 2, este si un antreprenor de succes.

Patrick, cel mai mic copil al lui Arnold Schwarzenegger cu Maria Shiver, este de mai multa vreme proprietarul unui restaurant din Los Angeles, acesta pozand in trecut pentru Armani si Ralph Lauren.

Pe langa afaceri si aparitii in filme, videoclipuri (Ariana Grande - Right There) si pictoriale, Patrick Schwarzenegger se bucura de mare succes si in plan sentimental. Acesta a reusit sa o cucereasca pe nimeni alta decat celebra cantareata Miley Cyrus, alaturi de care s-a afisat in urma cu doar o zi.

Cei doi au mers la un eveniment sportiv si au parut foarte apropiati, paparazzii roind in jurul lor.

FOTO IN GALERIA DE MAI JOS

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies