Floyd Mayweather Virale

Nebunia asta numai Mayweather ar fi in stare sa o faca! Cea mai scumpa dantura din lume are 10 grame de aur! Cat costa

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 20:02
Data actualizarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 20:05

Un dentist din Dubai a creat cea mai scumpa dantura din lume - valoreaza nu mai putin de 152.700 de dolari! Cu 10 grame de aur de 24 de carate si 160 de cruste de diamant, e evident ca acesta este un accesoriu pe care milionarii excentrici se vor lupta.

Creatorii de la Liberty Dental Clinic au primit si certificat de autenticitate si claritate de la Institutul Mondial de Diamante din Belgia! Totusi, cel care poarta acesti dinti nu ar putea sa-i poarte cand mananca - sunt doar de moda si nu trebuie purtati in alte conditii

Dr Majd Naji de la clinica din Dubia spune ca a creat dantura pentru a incerca sa stranga bani in scopuri caritabile pentru Centrul de Autism din Dubai. "Anul trecut, oamenii din Emiratele Arabe au fost desemnati cei mai fericiti oameni! M-am gandit atunci sa creez un zambet frumos nu numai pentru posesor, cat si in scopuri caritabile. Vom dona o mare parte din banii primiti din vanzarea lor" a declarat doctorul.

Pentru a instala dantura din aur nu e nevoie decat de doua programari si nu este nevoie ca vreun dinte sa fie gaurit sau sa se puna vreo plomba.

Modifică setările cookies