Un fost campion mondial cu nationala Argentinei a fost la un pas de moarte! Pablo Escobar a vrut sa-l asasineze

Autor: Sport.ro
Marti 09 Octombrie 2018, 19:53

	Un fost campion mondial cu nationala Argentinei a fost la un pas de moarte! Pablo Escobar a vrut sa-l asasineze

Rivalitatea dintre cartelurile de droguri din Medellin si Cali sunt arhi cunoscute, iar fotbalul nu a fost ocolit de aceasta rivalitate.

Actualul selectioner al nationalei din Peru, Ricardo Gareca a fost la un pas de moarte in urma cu 25 de ani. Omul de incredere al lui Escobar, Jhon Jairo Velasquez Vasquez alias "Popeye" a spus intr-un interviu pentru o publicatie din Peru ca actualul selectioner a devenit o tinta a cartelului Medellin.

Bomba pusa de cartelul din Cali la locuinta in care traia familia lui Escobar a fost "cireasa de pe tort", iar Pablo era hotarat sa-i asasineze pe cei mai importanti fotbalisti ai echipei America de Cali. Formatia sponsorizata de Miguel si Gilberto, cei mai mari rivali ai lui Escobar.

Popeye povesteste ca dragostea pentru fotbal l-a facut pe Pablo Escobar sa nu duca la final planul de asasinare a fotbalistilor. Mercenarii platiti de Escobar aveau ca scop sa puna o bomba intr-o masina situata in apropierea stadionului.

"Ricardo Gareca a fost tot timpul una dintre tintele lui Pablo Escobar. Totusi nu l-au capturat. Dragostea lui Pablo pentru fotbal l-u salvat pe Gareca", a spus Popeye.

Gareca este pe lista federatiei argentiniene pentru postul de posibil selectioner al "pumelor".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies