Imagini incredibile surprinse pe Autostrada A3. Un motociclist s-a filmat in timp ce a rulat cu o viteza ametitoare! VIDEO

Un motociclist din Romania s-a filmat pe Autostrada A3 in timp ce rula cu o viteza ametitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 17:38
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 17:50

A vrut sa-si testeze limitele, dar s-a expus unui risc extrem si a incalcat legea. Un motociclist din Romania, posesor al unui vehicul cu multi cai putere in dotare, este protagonistul unui clip care a devenit viral pe retelele de socializare, acesta filmandu-se pe Autostrada A3 (Bucuresti-Ploiesti) in timp ce a batut un record de viteza - 280 km/h.

Posesor al unui motor Kawasaki Ninja de 1000 de centimetri cubi, "pilotul" a mers o buna bucata de drum cu o viteza ametitoare, acesta ignorand orice fel de limitare de viteza si incalcand legislatia rutiera.

Pe langa faptul ca a incalcat legea, acesta s-a expus si unui risc urias, spun specialistii, care ii avertizeaza pe dependentii de adrenalina sa nu incerce sa faca asa ceva.

Clipul a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare, cei mai multi dintre oameni declarandu-se uimit de clip. Acestia au spus ca barbatul nu s-a expus doar pe el, dar si pe ceilalti participanti la trafic.

Modifică setările cookies