Virale

GALERIE FOTO Modelul din patria lui Chicharito face furori pe Instagram! A revoluționat costumele de baie cu creațiile sale minuscule 

Cassandra Sienega câștigă tot mai multă popularitate pe Instagram cu postările sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 16:51
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 17:04

Cassandra Sienega este un model care a devenit celebru pe rețelele de socializare. Pe Instagram, focoasa brunetă a strâns peste 1,3 milioane de urmăritori și asta, în mare parte, datorită fotografiilor în costum de baie. În primă fază, Cassandra a fost a impresionat cu accesoriile sale de plajă care păreau miniscule, ceea ce i-a făcut pe internauți să glumească pe seama acestui lucru și să o întrebe dacă și-a ales mărimea potrivită. 

Dar asta nu a descurajat-o pe mexicancă să își creeze propia linia de costume de baie, exact pe stilul ei. Cum fanii voiau să vadă ce se asunde chiar si sub acest accesoriu miniscul, Cassandra Sienega și-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă unde postează conținut nud în schimbul a 9,99 dolari pe lună. 

Creațiile sale i-au atras și o denumire în tabloidele din străinătate. Cassandra Sienega este cunoscută ca „modelul cu cei mai mici bikini”. 

Modifică setările cookies