John Gotti Gambino John Travolta Virale

Moartea socanta a celui mai cunoscut mafiot din istorie! Se stia ca a murit de cancer, la spital

Cum a murit celebrul John Gotti, seful Mafiei in anii '80.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2018, 13:55
Data actualizarii: Luni 25 Iunie 2018, 14:39

John Gotti este de departe cel mai cunoscut mafiot din istorie. Acesta a condus celebra organizatie mafiota Gambino in anii '80, dupa ce l-a asasinat pe fostul lider, Paul Castellano, in 1985.

Gotti a fost liderul familiei Gambino, cea mai puternica si mai influenta din New York la acea vreme. Acesta a ajuns celebru pentru ca a spart codul tacerii din jurul Mafiei, adorand sa apara in ziare si la TV, si inclusiv sa aiba "fani".

Acesta a murit in 2002, dupa 10 ani petrecuti in inchisoare. Anul acesta a fost lansat filmul Gotti, despre viata celebrului mafiot, iar rolul principal a fost jucat de celebrul John Travolta, dupa ce in trecut Gotti a fost jucat de Armand Assante, Tom Sizemore, Sonny Marinelli, Danny Nucci sau Joseph Siravo.

Filmul a fost facut cu acordul familiei Gotti, fiul lui John Gotti, John Gotti Jr., lucrand de aproape cu Travolta pentru acest film.

Acesta a facut cateva dezvaluiri socante despre tatal sau, pentru a promova filmul si mai mult. Junior a declarat intr-un interviu recent ca toti stiu viata spectaculoasa a tatalui sau, insa putini stiu cum a murit acesta.

Varianta oficiala este ca Gotti a murit de cancer la gat in spital, in timp ce medicii incercau sa il resusciteze, insa lucrurile se pare ca stau altfel.

"Tatal meu a avut o viata spectaculoasa, insa multi nu stiu ca a mancat mii de mese in celula de unul singur, a stat 10 ani in izolare la inchisoare, iar in ultimii ani din viata a fost legat cu catuse de pat, murind pentru ca s-a sufocat cu propria voma si propriul sange", a spus Gotti Jr.

Modifică setările cookies