Virale

"Million dollar baby!" Cum arata poza cu mana de UN MILION de dolari a Georginei Rodriguez! Inelul SCANDALOS de scump pe care il poarta modelul

Iubita lui Cristiano Ronaldo si-a prezentat bijuteriile.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020, 14:05
Data actualizarii: Joi 20 Februarie 2020, 14:12

Viata Georginei Rodriguez s-a schimbat la 180 de grade in urma cu 5 ani, cand l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo. De la vanzatoare la o firma de lux, a ajuns iubita unuia dintre cei mai bogati jucatori din lume.

Acest lucru este vizibil si pe profilul sau de Instagram. Daca inainte pozele sale erau mai naturale si adecvate unei fete de varsta ei, acum toate marcheaza opulenta noii sale vieti: hoteluri luxoase, haine de firma si mai presus de toate, bijuterii extrem de scumpe.

  • Million dollar baby! Cum arata poza cu mana de UN MILION de euro a Georginei Rodriguez! Inelul SCANDALOS de scump pe care il poarta modelul

Dupa cum scrie Mundo Deportivo, in ultima poza publicata pe story-urile din Instagram, Georgina si-a fotografiat mana pe care avea un ceas pretios si un set elegant alcatuit din bratari si un inel, insa ceea ce este cu adevarat scandalos este pretul urias al bijuteriilor.

Modeul poarta un ceasa Twenty 4 din marca Patek Philippe, care costa in jur de 43.200 de dolari. Bratarile din briliante, fiecare in parte, costa 32.400 de dolari, iar cel mai scump obiect este inelul din safir, inconjurat de diamante, al carui pret atinge suma de 863.700 de dolari.

Modifică setările cookies