Miliardarul care foloseste telefon de 25 de dolari

Warren Buffett e unul dintre cei mai bogati oameni din lume. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 14:15
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 14:15

Warren Buffett are toti banii din lume, insa prefera sa foloseasca un telefon cu clapeta de 25 de dolari. Miliardarul chiar detine o companie care are actiuni importante la Apple, firma care produce celebrul iPhone. Cu toate astea, Buffett prefera sa foloseasca un Samsung care se mai gaseste doar pe eBay la preturi de aproximativ 25 de dolari.


Buffett si-a aratat tehnologia vintage in timpul unei emisiuni TV si s-a amuzat pe seama situatiei. "Acesta este telefonul meu. Alexander Graham Bell (Nr. inventatorul telefonului) mi l-a imprumutat", a glumit miliardarul.

"Am primit si iPhone 10, dar nu il folosesc, nici nu l-am deschis. Cine mi l-a dat a fost foarte dragut, mi-a scris instructiunile ca pentru un copil de 3 ani, mi-a si zis ca nu ma musca daca il deschid. Poate zilele astea o sa ma uit pe el", a spus Buffett.

Cu o avere de de 87 de miliarde de dolaril Buffett e in top 3 cei mai bogati oameni de pe planeta in fiecare an.

Buffett a recunoscut ca foloseste insa o tableta Apple pentru a verifica situatia actiunilor sale la bursa. Buffett detine 5.5% din actiunile Apple, cea mai importanta investitie a sa. Apple are o valoare de piata de aproximativ 785 de miliarde de dolari la bursa americana. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies