Mike Tyson, declaratie DEVASTATOARE despre Michael Jackson: "Nu mi-as fi lasat fiul cu el!" 

Mike Tyson, declaratie DEVASTATOARE despre Michael Jackson: "Nu mi-as fi lasat fiul cu el!" 

Mike Tyson a vorbit despre documentarul in care Michael Jackson este acuzat de pedofilie. 

Doi barbati il acuza pe Michael Jackson de pedofilie in documentarul Leaving Neverland. Acestia povestesc cu lux de amanunte ce le facea fostul rege al muzicii pop in momentul in care ramaneau singuri cu el. Mike Tyson era prieten bun cu Michael Jackson in acea perioada si spune ca el nu si-ar fi lasat niciodata fiul singur cu cantaretul, care a fost judecat in 1993 si 2005 pentru acuzatii de pedofilie si gasit nevinovat de fiecare data.

Tyson crede ca vina principala le apartine partintilor, care isi lasau copiii si cate o saptamana singuri la Michael Jackson acasa. 

"Parintii au o responsabilitate pentru acest r***t, ma gandesc la faptul ca Michael le spunea copiilor ca daca cineva afla despre ce fac ei o sa mearga la inchisoare pentru totdeauna. E oribil. Eu am un copil de 8 ani, nu l-as fi lasat niciodata singur cu Michael. L-am iubit pe Michael Jackson, insa nu l-as lasa pe fiul meu de 8 ani sa mearga singur la el acasa si sa stea acolo. Il iubesc pe Michael, dar are o reputatie in acest sens", a spus Tyson.

James Safechuck si Wade Robson sunt barbatii care il acuza pe Michael de pedofilie. Tot ei si familiile lor au depus marturie in favoarea cantaretului cand au fost audiati la proces. "Orice se putea intampla cu ei, insa cei care lanseaza acuzatii doar pentru bani sunt dezgustatori", spune legendarul puglisit. 

Mai multe posturi de radio au anuntat ca nu vor mai difuza muzica lui Michael Jackson in urma apartiei documentarului Leaving Neverland. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies