Virale

"Mi-a spus ca sunt prea grasa si m-a parasit". Transformarea uimitoare a unei femei! A slabit 30 de kg si si-a refacut viata

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Iulie 2014, 20:27
Data actualizarii: Vineri 04 Iulie 2014, 20:53

O tanara mama din Marea Britanie a uimit cu transformarea ei. Ajunsa la aproape 100 de kilograme, Stacey Hammond-Moore a trecut printr-o experienta extrem de grea, aceasta fiind parasita de sotul ei, care i-a spus ca nu mai este atras de ea.

In varsta de doar 25 de ani, femeia s-a ambitionat si si-a spus ca isi va reface viata, iar sportul a ajutat-o. Aceasta a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme intr-un timp record: "Am fost suparata pentru ca nu voiam sa-mi pierd sotul. A fost o perioada grea, dar acum stiu ca o astfel de experienta era necesara in viata mea, altfel nu cred ca m-as fi pus la punct", spune acum tanara, care, intre timp, s-a impacat cu iubitul ei.

"Cand am intalnit-o pe Stacey era foarte fit si era extrem de activa. Apoi, cand a inceput sa ia in greutate, devenise foarte apatica si depresiva. Viata noastra se schimbase mult in rau", povesteste si Jonathan Moore.

Stacey si-a schimbat complet viata, iar acum povesteste ca sportul, dar si faptul ca a adoptat o dieta stricta, a salvat-o. Aceasta a pierdut peste 30 de kilograme, iar acum a ajuns chiar sa pozeze in bikini fara niciun fel de ingrijorare.

Tanara a renuntat complet la junk food, iar acum spune ca mananca foarte sanatos: "Inainte nu mancam deloc legume si fructe, preferam ciocolata si hamburgerii", povesteste ea.

Mai multe imagini cu tanara pot fi gasite AICI

Modifică setările cookies