"Mi-a intins mana si m-a ajutat sa ma ridic! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cine era!" Gest INCREDIBIL facut de un megastar de la Hollywood!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Decembrie 2013, 20:05

	"Mi-a intins mana si m-a ajutat sa ma ridic! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cine era!" Gest INCREDIBIL facut de un megastar de la Hollywood!

JOI, 20:30, PRO TV: Steaua - Otelul! Bate Cupa! Petrolul - Vaslui e ACUM la Sport.ro!

O jurnalista sportiva de la USA Today a povestit pe Twitter ce a patit luni seara, cand se plimba pe strazile din New York.

"Ma plimbam prin Soho, cand m-am impiedicat si am cazut. M-am lovit rau cu capul de niste pietre, ma durea foarte rau si eram ametita. Mi-am revenit dupa cateva secunde si am vazut un grup de barbati care alergau spre mine. M-au intrebat daca sunt ok, iar unul dintre ei m-a ajutat sa ma ridic. Jenata, am mormait: imi pareu, mersi! si m-am uitat la barbatul care ma tinea de brat. Avea parul ravasit si o basca pe cap. Tipul care m-a ajutat sa ma ridic din cazatura umilintei era nimeni altul decat Leo DiCaprio. Prietenii lui m-au incurajat sa merg cu ei in magazinul de langa, sa imi revin, dar inca eram ametita si proasta, asa ca le-am multumit si am fugit. Unul din cele mai jenante momente din viata mea s-a petrecut chiar in fata tipului al carui poster il aveam pe perete in adolescenta", a povestit jurnalista Rubie Edmondson pe Twitter. Ea e reporter la USA Today si tine un blog de sport pe site-ul ziarului american. 

România, la un pas de scenariul prevăzut în caz de dezastre. Spitalele nu mai fac față
BRAT

Modifică setările cookies