Virale

Mega-actrita dupa care au suspinat milioane de barbati sfideaza trecerea timpului. Cum arata Liz Hurley la 55 de ani!

Britanica Elizabeth Hurley va implini 55 de ani luna viitoare, dar cunoscuta actrita isi pastreaza intacte calitatile fizice dupa care au suspinat de-a lungul timpului milioane de barbati.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 18:48
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 18:52

Liz n-a fost insa doar una dintre cele mai bine cotate actrite europene, ci si una dintre femeile fatale ale planetei, de notorietate fiind relatia ei cu actorul Hugh Grant, la inceputul anilor 1990.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lockdown #eveningsun #birdsong @elizabethhurleybeach #kashmirbikini

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

  • Mega-actrita dupa care au suspinat milioane de barbati sfideaza trecerea timpului. Cum arata Liz Hurley la 55 de ani!

Ei bine, chiar daca de-atunci s-au mai scurs doua-trei generatii, Liz Hurley refuza sa imbatraneasca si nu se sfieste sa-si arate feminitatea ca si cum s-ar afla la varsta adolescentei.

Drept dovada sunt postarile pe Instagram ale vedetei, multe dintre ele cu adevarat seducatoare. De exemplu, in ultimul material video urcat pe reteaua de socializare, Liz defileaza in fata camerei intr-o pereche de bikini de culoare roz, fiind admirata din spate de singurul ei copil, un baiat de 18 ani, provenit dintr-o aventura cu un afacerist american.
 

Din pacate, chiar daca e in continuare atat de atragatoare, Liz Hurley n-are un iubit. Ea fost casatorita o singura data, cu indianul Arun Nayar, in perioada 2007-2011, iar ultima sa relatie serioasa a fost cu un fost jucator de cricket australian, de care s-a despartit in 2013.

Modifică setările cookies