Virale

Madonna, dezbracata si dezgustatoare! Jignirile care au socat milioane de fani

La 61 de ani, Madonna pare sa fi ajuns intr-un moment critic al existentei sale, cel putin asta se poate deduce dupa atitudinea abordata intr-o postare ciudata pe Instagram.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 20:37
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 20:38

Un model pentru generatiile mai tinere in ceea ce priveste cariera de artista, legenda muzicii pop are insa numeroase derapaje in viata privata.

Ultima dovada a venit zilele trecute, cand a impanzit in spatiul public o fotografie care nu-i face cinste. In primul rand, Madonna a scapat ca prin minune de cenzura sexuala a Instagramului, in ciuda faptului ca sanii i se pot vedea aproape in totalitate sub un sutien transparent. De asemenea, considerandu-se in continuare un sex-simbol, ea si-a expus zona intima imbracata doar intr-o pereche de bikini de culoare neagra, dar si musculatura vizibil afectata de trecerea timpului.
 

Daca aspectul fizic poate fi trecut cu vederea, mai ingrijorator a fost derapajul verbal al Madonnei. Astfel, in explicatia pozei de pe Instagram, artista s-a adresat celor care se simt ofensati cu termenul de ”zero fucks”. Adica, in traducere libera, Madonna nu da nici doi bani pe parerile celor care ar indrazni s-o judece.

Modifică setările cookies