Madonna, dezbracata si dezgustatoare! Jignirile care au socat milioane de fani

Madonna, dezbracata si dezgustatoare! Jignirile care au socat milioane de fani

La 61 de ani, Madonna pare sa fi ajuns intr-un moment critic al existentei sale, cel putin asta se poate deduce dupa atitudinea abordata intr-o postare ciudata pe Instagram.

Un model pentru generatiile mai tinere in ceea ce priveste cariera de artista, legenda muzicii pop are insa numeroase derapaje in viata privata.

Ultima dovada a venit zilele trecute, cand a impanzit in spatiul public o fotografie care nu-i face cinste. In primul rand, Madonna a scapat ca prin minune de cenzura sexuala a Instagramului, in ciuda faptului ca sanii i se pot vedea aproape in totalitate sub un sutien transparent. De asemenea, considerandu-se in continuare un sex-simbol, ea si-a expus zona intima imbracata doar intr-o pereche de bikini de culoare neagra, dar si musculatura vizibil afectata de trecerea timpului.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Current Wardrobe Sitch..................And for those of you who are offended in any way by this photo then I want to let you know that I have successfully graduated from the University of Zero F*^ks Given. Thanks for coming to my Graduation Ceremony! ???? Class of 2020! ???????????? @stevenkleinstudio

A post shared by Madonna (@madonna) on

Daca aspectul fizic poate fi trecut cu vederea, mai ingrijorator a fost derapajul verbal al Madonnei. Astfel, in explicatia pozei de pe Instagram, artista s-a adresat celor care se simt ofensati cu termenul de ”zero fucks”. Adica, in traducere libera, Madonna nu da nici doi bani pe parerile celor care ar indrazni s-o judece.

Citeste si:Madonna
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies