Virale

LOVITURA INCREDIBILA pentru Becali! Cum a fost pedepsit dupa ce a intrat in direct la TV din inchisoare!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 07:01
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 11:02
Disperat ca nu si-a primit ziua libera ca sa-si vada familia, Gigi Becali a recurs la un gest extrem, unul care ar putea sa-i aduca sanctiuni grave.

Patronul Stelei a intrat in direct la Romania TV si s-a plans de tratamentul conducerii inchisorii de la Poarta Alba, care nu i-a permis sa mearga acasa vineri, asa cum era programat initial.

Becali a sunat-o pe avocata sa in timp ce era in studio la Romania TV, iar aceasta l-a pus pe difuzor. Gardienii au intrat peste Becali in celula si i-au confiscat telefonul. Acum urmeaza o sanctiune aspra pentru patronul Stelei, care abia incepuse munca la Academia Hagi.


"La ora actuala deja se afla in curs de desfasurare o ancheta interna, deoarece Gigi Becali avea dreptul sa vorbeasca la telefon, dar nu a anunţat pe nimeni ca intra si vorbeste la un post public. Asa ceva nu este permis, deoarece se poate produce un precedent periculos. Este pacat ca s-a ajuns aici, deoarece domnului Becali i s-a facut o favoare sa iasa la munca, la Academia lui Hagi pentru ca nu a prestat nici o activitate, nici o munca in penitenciar, care sa-i confere aceasta favoare", a declarat o sursa din cadrul inchisorii pentru Romania TV.

"Gigi Becali a riscat enorm si poate pierde mult de tot. In primul rind, daca el nu a avut acceptul conducerii sa poarte discuţia respectiva, atunci i se poate interzice, intr-o prima faza, dreptul la pachet si la vizite pentru o luna de zile. I se poate interzice chiar sa mai vorbeasca la telefon o perioada de timp. Mai mult, i se poate interzice sa iasa la munca sau chiar sa i se taie ziua libera promisa! Gigi Becali si-a riscat enorm posibilitatea intreruperii pedepsei pentru eliberarea conditionata", a mai spus sursa respectiva.


"MI-AU DISTRUS FAMILIA!"

"Nu sunt fricos, dar imi ajunge. Vreau sa stau linistit si sa imi vad familia. Nu ma intereseaza decat familia mea si vreau sa-mi salvez familia. Rog statul roman sa-mi salveze familia distrusa, care plange incontinuu.

Sper ca nu cumva, cineva sa se supere si sa-mi taie si ziua libera. Stiu cand o voi primi. La sectia unde sunt, este un om de mare calitate, caruia i-am promis ca nu voi spune cand va fi ziua mea libera. Ce va pot spune este ca ziua mea libera nu este duminica.

Palatul meu va fi palatul dreptatii si acolo vor lucra avocati din toata lumea si acolo vor fi primite petitiile de la toate puscariile din Tara Romaneasca. Acolo se vor apara drepturile detinutilor. Vreau sa salvez zeci de oameni, de parinti care mor de dorul copiilor", s-a plans Becali. 

Modifică setările cookies