Le-a dat o CORECTIE pe care o vor TINE MINTE! I-a surprins in ipostaze intime in tufis si i-a BATUT cu BATA: o femeie din 'Mama Rusie', STAR pe internet

Le-a dat o CORECTIE pe care o vor TINE MINTE! I-a surprins in ipostaze intime in tufis si i-a BATUT cu BATA: o femeie din 'Mama Rusie', STAR pe internet

Din articol

Un videoclip din Rusia a devenit viral pe internet, dupa ce o femeie le-a aplicat o corectie serioasa unor tineri iresponsabili.

Un cuplu a fost surprins in ipostaze intime intr-un tufis de pe marginea drumului, lucru care a deranjat-o foarte tare pe o vecina din zona.

O femeie cu un batic pe cap si-a facut aparitia cu o bata in mana si nu s-a ferit sa ii loveasca pe cei doi indragostiti.

Intamplarea a fost filmata in orasul Stavropol, Rusia, de un alt vecin care a privit totul dintr-un bloc alaturat.

Femeia este cunoscuta drept "Doamna Irina" in zona si a devenit star pe internet dupa aparitia clipului.

"Lady Irina a facut ce trebuie!", "Cred ca a reactionat corespunzator.", "Aceasta batranica a demonstrat perfect criza din tara.", au fost cateva din comentariile internautilor.

Clipul devenit viral a fost comentat si de un psiholog:

"Reactia femeii este clara, este suparata pe situatie, asa ca a apucat primul lucru la indemana si le-a aplicat o corectie tinerilor ca si cum ar fi fost copiii ei mici", a declarat un psiholog, potrivit Daily Star.

VIDEO

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT