Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Bătaie Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf Virale

VIDEO Laurențiu Reghecampf și-a făcut test de alcoolemie! Antrenorul a efectuat și analize toxicologice. Ce rezultate a primit

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, surprinși în timp ce își împart pumni pe stradă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 16:46
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 17:09

Deocamdată nu se știe cum și când a început conflictul dintre cei doi, deoarece în imaginile apărute în spațiul public pare că cearta dintre cei doi foști soți era în toi în momentul în care s-a dat „rec” la cameră.

Pe filmare poate fi observat Reghecampf care o trage de păr pe impresară şi îi dă palme, peste faţă şi peste cap. Ulterior, impresara îl loveşte şi ea de mai multe ori, apoi se îmbrâncesc.

În acesastă dimineață, Laurențiu Reghecampf a mers la INML pentru a-și lua certificat medico-legal pentru leziunile suferite în urma conflictului cu impresara.

Mai mult acesta a efectuat, potrivit Prosport, și teste toxicologice din care a reieșit că antrenorul nu consumase nicio substanță interzisă.

Reghecampf: „Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu!”

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Gândul.

Impresarul Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune.  

După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.  

Modifică setările cookies