La un pas de MOARTE! Jason Statham a suferit un accident pe litoralul bulgaresc! Vezi ce i s-a intamplat:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 19:33
La un pas de MOARTE! Jason Statham a suferit un accident pe litoralul bulgaresc! Vezi ce i s-a intamplat:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Actorul britanic Jason Statham s-a aflat la un pas de a suferi o accidentare serioasa atunci cand filma o scena pentru lungmetrajul "The Expendables 3", in timpul unei cascadorii care nu a decurs asa cum ar fi trebuit.

Filmarile pentru acest lungmetraj, care are o distributie alcatuita din vedete ale filmelor de actiune, au loc in Bulgaria. Potrivit declaratiilor facute de Terry Crews, un actor de pe afisul acestui film, turnarea unei scene nu a decurs asa cum ar fi trebuit, iar Jason Statham a cazut in Marea Neagra, in timp ce ramasese blocat la volanul unui camion pe care il conducea, informeaza contactmusic.com.

Terry Crews spune ca a fost oripilat de acest accident deosebit de periculos atat pentru Statham, cat si pentru el. In timpul acelei scene, Terry ar fi trebuit sa mearga pe platforma superioara a camionului. Cu ocazia unui interviu acordat vineri in emisiunea prezentata de Jay Leno, Terry Crews a declarat: "Am fost la un pas de moarte. Filmam o cascadorie, Jason Statham conducea un camion, iar noi ar fi trebuit sa urcam pe platforma superioara a vehiculului, unde urma sa avem un dialog. El a urcat la volanul camionului, pe tarmul Marii Negre, si ar fi trebuit sa opreasca camionul pentru ca noi sa filmam intreaga scena. Ei bine, camionul nu s-a oprit. Camionul a cazut in Marea Neagra, avandu-l la bord pe Jason Statham, la volan!".

Citeste continuarea aici.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT