Lilly Summers OnlyFans Ucraina Vladimir Putin Virale

GALERIE FOTO La asta nici Putin nu s-a gândit! Modelul care vrea să-i răsplătească pe soldații ruși care nu invadează Ucraina! Promisiunea inedită

Lilly Summers, protagonista unei promisiuni îndrăznețe în mediul online. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2022, 22:54
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2022, 23:04

Vladimir Putin (69 ani) a șocat întreaga lume când a decis să invadeze Ucraina în urmă cu două săptămâni. Volodymyr Zelensky (44 ani) nu a stat pasiv la bombardamentele Rusiei și i-a răspuns cu aceeași monedă liderului de la Kremlin, ceea ce a dus la un adevărat război în țara noastră vecină. 

Promisiunea pentru soldații ruși 

Însă, Lilly Summers, un model care are conținut nud pe OnlyFans, a precizat, conform dailystar.co.uk, că va întreține relații intime cu toți soldații ruși care decid să-l sfideze pe Vladimir Putin și nu vor mai ataca Ucraina. 

De altfel, Lilly Summers are o descriere pe contul oficial de Instagram în care a ținut să accentueze că este o persoană dornică de distracție și de lucruri noi.  

„Sunt doar o fată de la țară care încearcă să se distreze. Mă ramific și încerc lucruri noi, așa că dacă vrei să mă vezi mai mult, stai pe fază!”, a scris tânăra pe contul de social media. 

Modifică setările cookies