Kinsey Wolanski Virale Kinsey Wolansky nu poate sta departe de AVENTURA! Blonda care a intrerupt finala Ligii Campionilor s-a ARUNCAT din avion. Noroc cu PARASUTA!

Kinsey Wolansky nu poate sta departe de AVENTURA! Blonda care a intrerupt finala Ligii Campionilor s-a ARUNCAT din avion. Noroc cu PARASUTA!

Tanara americanca de 24 de ani s-a filmat la inaltime, in timpul unui spectaculos salt cu parasuta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 13:38
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 13:42

Frumoasa Kinsey Wolanski e dependenta de adrenalina si ne-am convins cu totii de acest lucru la finala Ligii Campionilor din 2019, atunci cand a intrat dezbracata pe teren, la Madrid, in timpul meciului Liverpool - Tottenham (2-0).

De-atunci, blonda si-a crescut treptat popularitatea pe retelele de socializare, unde impresioneaza cu fotografii sexy, dar si cu alte activitati indraznete. 

  • Kinsey Wolansky nu poate sta departe de AVENTURA! Blonda care a intrerupt finala Ligii Campionilor s-a ARUNCAT din avion. Noroc cu PARASUTA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When he says he is cooking dinner.....on my way ;) ????????

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

Ultima aventura la care s-a inhamat Kinsey Wolanski a fost un salt cu parasuta dintr-un avion, Kinsey filmandu-se in momentul desprinderii, dar si dupa deschiderea dispozitivului de salvare. "Cand el zice ca pregateste cina...sunt pe drum", a glumit americanca pe Instagram, un mesaj adresat probabil iubitului ei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!