Virale

Kim Kardashian, fara cuvinte! Kanye West i-a facut un cadou SPECIAL la a 40-a aniversare: holograma cu tatal ei care a murit in urma cu 17 ani

Kim Kardashian a implinit 40 de ani pe 21 octombrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2020, 14:38
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2020, 14:40

Faimoasa vedeta a sarbatorit recent a 40-a aniversare cu o escapada pe o insula, unde a fost inconjurata doar de familie si cei mai apropiati prieteni.

Cu siguranta ca miliardara a primit cadouri impresionante de la invitatii ei, insa cel de la Kanye West, sotul ei de 43 de ani, a lasat-o fara cuvinte.

Acest i-a oferit ocazia sa se 'reuneasca' cu tatal ei, Robert Kardashian, care a murit de cancer in 2003.

Totul fost posibil datorita unei holograme a lui Robert Kardashian:

"De ziua mea, Kanye mi-a oferit cel mai impresionant cadou din viata mea. O surpriza speciala din Rai! O holograma a tatalui meu!

Este atat de realist! L-am urmarit mereu, plini de emotie", a scris Kim, intr-o postare pe Instagram.

"La multi ani, Kimberly! Ai 40 de ani si ai crescut. Arati la fel de frumos ca atunci cand erai o fetita. 

Sunt atat de mandru de femeia care ai devenit si de tot ceea ce ai realizat. Toata munca ta grea si toate afacerile pe care le-ai construit sunt incredibile. Dar cel mai impresionant este motivatia ta de a deveni avocat si de a-mi continua mostenirea. Este un drum lung si greu, dar merita. Sunt alaturi de tine la fiecare pas", au fost cateva din mesajele transmise de holograma lui Robert Kardashian, care a continuat sa faca referire si la viata lui Kim ca mama si sotie.

Modifică setările cookies