Kanye West a innebunit dupa ce Kim Kardashian a fost jignita de un pusti de 18 ani: "A fost ca un boxer care voia sa UCIDA!" Injuratura care l-a scos din minti pe rapper:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 19:46

	Kanye West a innebunit dupa ce Kim Kardashian a fost jignita de un pusti de 18 ani: "A fost ca un boxer care voia sa UCIDA!" Injuratura care l-a scos din minti pe rapper:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Kanye West - Kim Kardashian ramane unul dintre cele mai controversate cupluri din Statele Unite. Ultimul scandal cu cei doi a avut loc in Beverly Hills - Kanye West, cel care e deja implicat intr-un proces dupa ce a lovit un papparazzi pe aeroportul din LA, a batut un pusti de 18 ani! "L-a lovit de peste 30 de ori! Era ca un boxer care voia sa ucida" scriu cei de la TMZ dupa declaratiile martorilor oculari.

Pustiul de 18 ani se pare ca i-ar fi spus lui Kim Kardashian ca este "o iubitoare de c****" cand acesta mergea la chiropractor. Cateva clipe mai tarziu, Kanye si Kim au navalit in cabinetul medical, Kim i-a aratat sotului ei cine a jignit-o si acesta s-a aruncat asupra pustiului care statea pe scaun! Fara avertisment, a inceput sa-l loveasca, pustiul incercand sa se protejeze fara a incerca sa loveasca la randul lui.

Terapeutul a intervenit, atras de galagie, si l-a dat afara din cabine pe Kanye West. Rapper-ul risca sa fie dus din nou in tribunal dupa ultimul scandal


Kanye West pare ca se gandeste serios sa-l egaleze la scandaluri pe Mutu :) Cine ar castiga o partida de box - Mutu sau Kanye West? :))

Sursa foto: Splash news

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies