Virale

Intrebarea care a obsedat milioane de oameni a primit, in sfarsit, un raspuns. Care sunt bauturile care nu dau dureri de cap si mahmureala nici dupa o betie crunta :)

Iesirile in oras si noptile lungi cu pahare in fata si prieteni langa tine ar putea fi altfel de acum inainte.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Ianuarie 2020, 18:55
Data actualizarii: Vineri 31 Ianuarie 2020, 18:56

Medicul Simran Deo a dezvaluit care sunt bauturile care dau cea mai proasta stare dupa ce au fost consumate in exces, precum si care dintre 'alcoolice' nu te vor lasa cu dureri de cap a doua zi.

Doctorul Deo ii avertizeaza pe cei care suporta greu o noapte de distractie prelungita sa evite bauturile colorate, inclusiv romul.

"Alegeti bauturile prin care se poate vedea, adica votca sau gin. Incercati sa evitati bauturile alcoolice colorate si vinul rosu", le-a transmis Deo urmaritorilor sai. Asta pentru ca bauturile colorate contin un compus chimic despre care se crede ca inrautateste starea de mahmureala de a doua zi.

Medicul ii sfatuieste pe amatorii de golit pahare sa alterneze alcoolul cu apa. Hidratarea e foarte importanta pentru a se dilua alcoolul din stomac. Daca totusi ati baut peste masura si mahmureala nu mai poate fi prevenita, Deo are o solutie.

"Beti apa, cat mai multa apa. Iar mineralele si aminoacizii pierduti incercati sa le rezolvati cu banane, oua si cereale. Daca va alegeti cu dureri de cap sau cu dureri musculare, analgezicele ajuta!",
asigura doctorul.

Modifică setările cookies