Interlopul care a facut 22 de copii cu aproape tot atatea femei, arestat in Austria! E liderul unei grupari foarte violente

Autor: Sport.ro
Marti 14 Mai 2019, 08:07

	Interlopul care a facut 22 de copii cu aproape tot atatea femei, arestat in Austria! E liderul unei grupari foarte violente

Barbatul este liderul unei grupari foarte violente!

Unul dintre cei mai mari interlopi din Rusia a fost prins in Austria si extradat la Moscova. Aslan Gagiyev este autorul a peste 80 de crime si era cautat de mai multi ani de Interpol.

Barbatul de 47 de ani a fugit din 2013 din Rusia si este liderul unei retele ce se bazeaza pe crima, trafic de arme si jafuri armate.

Cea mai cunoscuta crima a lui Gagiyev a fost Vitaly Karayev, primarul orasului Vladikavkaz, unul dintre cele mai mari din Osetia de Nord. Acesta a fost omorat in 2008, fiind impuscat de mafiot.

Deja 22 de persoane din grupul lui Gagiyev au primit pedespe pe viata, acelasi lucru urmand, cel mai probabil, sa se intample si cu liderul lor. Publicatia Kommersant a publicat un titlu amuzant dupa extradarea mafiotului: "Gagiyev a fost vindecat de frica sa de zbor".

Singurul lucru "amuzant" din viata rusului este ca are 22 de copii cu aproape tot atatea femei.

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies