Intamplare incredibila in puscarie! Cum a fost tuns terifiantul traficant El Chapo, din greseala, de frizerul inchisorii :))

Intamplare incredibila in puscarie! Cum a fost tuns terifiantul traficant El Chapo, din greseala, de frizerul inchisorii :))

El Chapo are o viata foarte stricta in inchisoare.

Dupa ce a fost condamnat la inchisoare pe viata, El Chapo a fost transferat la inchisoare de maxima securitate din Colorado, acolo unde se afla cei mai periculosi criminali, traficanti si teroristi din SUA.

Mexicanul are parte de un tratament foarte dur, una dintre masurile luate de directorul inchisorii fiind ca gardienii care il pazesc in permanenta pe El Chapo sa nu vorbeasca limba spaniola, pentru ca acesta sa nu aiba discutii cu paznicii, izolarea sa trebuind sa fie una totala.

Aceasta problema a devenit una haioasa, cand El Chapo a fost dus la frizer, pentru a fi tuns. Mexicanul nu a stiut sa ii spuna in engleza cum vrea sa fie tuns, asa ca i-a spus doar "cut" (taie) frizerului, iar acesta a inteles ca vrea sa il tunda zero peste tot, insa El Chapo isi dorea cu totul altceva.

Episodul a fost povestit de avocatul sau, cel care este singura persoana ce l-a vizitat in inchisoarea de maxima siguranta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîţu: Starea de alertă va fi prelungită. Vor dispărea o parte din restricţii
BRAT
Modifică setările cookies