INGROZITOR? Clipul care a uimit lumea! Prima reclama din istorie cu filmarea unui jaf REAL!

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 15:30

	INGROZITOR? Clipul care a uimit lumea! Prima reclama din istorie cu filmarea unui jaf REAL!

► "Animalul" Batista se intoarce in ring! Royal Rumble 2014, primul show al anului, e luni dimineata in direct pe Voyo! Detalii aici

Brazilia va organiza Campionatul Mondial din acest an iar fanii echipelor calificate si-au exprimat ingrijorarea din cauza violentelor din tara sudamericana. Un caz inedit nu are darul de a-i linisti pe cei care se tem sa mearga in vara in Brazilia.

Proprietarul unui magazin a lasat o reclama in care se foloseste de inregistrarea video a unui jaf din urma cu o luna de la magazinul sau! "Nu e nevoie sa spargeti geamul! Doar intrati! Pana la 40% reduceri" este mesajul din reclama.

Jaful a avut loc pe 6 decembrie conform camerelor CCTV - patronul magazinului a dezvaluit atunci ca era a 2-a oara in mai putin de o luna cand magazinul sau era atacat. El considera ca aceasta campanie este o razbunare inteligenta.

"Mi-au furat hainele si imaginea. Plangerile nu te duc nicaieri, in afaceri trebuie sa faci anumite lucruri. In loc sa sugi o lamaie, e mai bine sa faci limonada" a declarat acesta.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Peste 28.000 de persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT

Modifică setările cookies