INCREDIBIL! Peste 160.000 de laboratoare din China produc drogul ce inlocuieste heroina

INCREDIBIL! Peste 160.000 de laboratoare din China produc drogul ce inlocuieste heroina

Chinezii invadeaza piata drogurilor.

Drogurile par sa intre intr-o noua era. Vremurile in care traficul de heroina si cocaina era pe primul plan incep sa apuna. Mai nou, chinezii au invadat piata cu un nou drog, denumit fentanyl. Acesta este asemanator morfinei insa este de 50-100 de ori mai puternic.

Problema este ca guvernul chinez nu impiedica deloc producerea acestui drog, existand chiar si laboratoare oficiale care produce fentanyl.

Chiar si traficantii din America de Sud au inceput sa apeleze la chinezi pentru a trimite droguri in SUA. Acestia platesc productia si transportul iar chinezii se ocupa de restul, livrand drogurile in SUA inclusiv prin posta sau companii de transport.

Problema autoritatilor este ca substanta este atat de puternica incat este greu de depistat, deoarece doua miligrame sunt de ajuns sa omoare un om, iar cei care folosesc fentanyl il cumpara in cantitati foarte mici.

Pe teritoriul Chinei sunt estimate la peste 160.000 de laboratoare, iar in SUA, in ianuarie 2019, s-a inregistrat o rata de 130 de persoane decedate zilnic din cauza supradozei de droguri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. Israelul intensifică raidurile aeriene şi combate revoltele interne
BRAT
Modifică setările cookies