Virale

INCREDIBIL! Cum a fost prins Paul Le Roux, gigantul de 180kg care a inventat "internetul negru"

Le Roux a fost prins din cauza a ... 30 de dolari!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019, 10:52
Data actualizarii: Marti 26 Februarie 2019, 10:57

Le Roux a inventat locul unde se vand droguri, arme, acolo unde se angajeaza asasini si unde, in principiu, se vinde si se cumpara orice. Acesta loc este cunoscut ca "internetul negru", si a fost inventat de Le Roux, un geniu in informatica.

Acesta a avut o copilarie nefericita, lucru ce l-a transformat intr-un psihopat ce a ajuns sa isi ucida angajatii si sa faca fara resentimente trafic de droguri, arme si de asasini.

Acesta a condus un adevarat imperiu timp de 10 ani, pana cand a fost prins in 2012, ajungand sa aiba o avere de 250 de milioane de dolari. Desi a fost urmarit timp de ani de zile de DEA, agentia anti-drog din USA, Le Roux a fost prins dupa ce a fost tradat de unul dintre oamenii sai de incredere.

Acesta a fost chemat pe aeroportul din Hong Kong de seful sau, Le Roux, care l-a tinut in sedinta jumatate de ora dupa care l-a trimis acasa fara sa ii cumpere un mic dejun, trimitandu-l pana in Somalia. 

Barbatul, suparat ca dupa ce a calatorit 24 de ore cu avionul a fost trimis in Somalia, adica un zbor de inca 16 ore, fara sa ii cumpere un mic dejun, a decis sa devina colaborator si a luat legatura cu DEA. Un an mai tarziu, Le Roux a fost arestat dupa ce angajatul sau, alaturi de DEA, l-au chemat la un hotel unde acesta credea ca urma sa se intalneasca cu niste traficanti columbieni.

CITESTE SI

Modifică setările cookies