Virale

INCREDIBIL! Cum a fost prins Paul Le Roux, gigantul de 180kg care a inventat "internetul negru"

Le Roux a fost prins din cauza a ... 30 de dolari!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019, 10:52
Data actualizarii: Marti 26 Februarie 2019, 10:57

Le Roux a inventat locul unde se vand droguri, arme, acolo unde se angajeaza asasini si unde, in principiu, se vinde si se cumpara orice. Acesta loc este cunoscut ca "internetul negru", si a fost inventat de Le Roux, un geniu in informatica.

Acesta a avut o copilarie nefericita, lucru ce l-a transformat intr-un psihopat ce a ajuns sa isi ucida angajatii si sa faca fara resentimente trafic de droguri, arme si de asasini.

Acesta a condus un adevarat imperiu timp de 10 ani, pana cand a fost prins in 2012, ajungand sa aiba o avere de 250 de milioane de dolari. Desi a fost urmarit timp de ani de zile de DEA, agentia anti-drog din USA, Le Roux a fost prins dupa ce a fost tradat de unul dintre oamenii sai de incredere.

Acesta a fost chemat pe aeroportul din Hong Kong de seful sau, Le Roux, care l-a tinut in sedinta jumatate de ora dupa care l-a trimis acasa fara sa ii cumpere un mic dejun, trimitandu-l pana in Somalia. 

Barbatul, suparat ca dupa ce a calatorit 24 de ore cu avionul a fost trimis in Somalia, adica un zbor de inca 16 ore, fara sa ii cumpere un mic dejun, a decis sa devina colaborator si a luat legatura cu DEA. Un an mai tarziu, Le Roux a fost arestat dupa ce angajatul sau, alaturi de DEA, l-au chemat la un hotel unde acesta credea ca urma sa se intalneasca cu niste traficanti columbieni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!