Virale

Incredibil: ce vrea sa faca El Chapo cu AVEREA de 10 miliarde dolari! I-a trimis mesajul presedintelui din Mexic

El Chapo a fost condamnat pe viata in SUA, iar americanii vor si daune de 10 miliarde de dolari. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2019, 18:13
Data actualizarii: Joi 05 Septembrie 2019, 18:16

Cel mai mare traficant in viata, mexicanul El Chapo, a fost condamnat in aceasta vara la inchisoare pe viata pentru trafic, spalare de bani si mai multe crime. Autoritatile americane au stabilit ca mexicanul trebuie sa achite si 10 miliarde de dolari, banii castigati de pe urma traficului pe teritoriul SUA.

Dar El Chapo se opune sentintei si incerca sa evite plata catre americani. El are alte planuri cu banii sai, insa nu acum, ci dupa ce va muri.

El Chapo a facut apel catre presedintelui Mexicului sa doneze cele 10 miliarde comunitatilor indigene din Mexic, aflate in pericol de disparitie. Avocatii lui El Chapo sustin ca traficanul le-a anuntat pe mama sa si pe fiicele sale de intentia sa de a dona toti banii castigati in urma cu cateva saptamani prin intermediul telefonului.

Tot avocatul lui El Chapo, Gonzalez Meza, sustine ca El Chapo i-a trimis un SMS cu dorinta sa presedintelui Andres Manuel Lopez Obrador, desi e inchis la penitenciarul de maxima securitate din Colorado.

"El vrea ca banii sai sa ramana in Mexic, deoarece au fost facuti in Mexic, sunt bani generati de mexicanii, nu de guvernul SUA", a anuntat avocatul lui El Chapo.

Intre timp, avocatii lui El Chapo incearca sa-l scoata din inchisoare! Ei sustin ca procesul nu a avut loc in San Diego, acolo unde autoritatile au cerut arestarea lui El Chapo, ci la New York, acolo unde un proces duraeaza 11 saptamani. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies