INCREDIBIL! Ce nume au putut sa ii dea copilului pentru a avea 18 ani de internet gratuit! Decizia socanta a parintilor

INCREDIBIL! Ce nume au putut sa ii dea copilului pentru a avea 18 ani de internet gratuit! Decizia socanta a parintilor

Un cuplu i-a pus numele copilului dupa o companie care furnizeaza internet, pentru a avea acces gratuit timp de 18 ani la net.

Un cuplu a dezvaluit motivul din spatele deciziei lor neobisnuite in ceea ce priveste numele bebelusului.

Furnizorul de internet elvetian Twifi a promovat o oferta pe site-ul sau web, prin care isi arata disponibilitatea de a le da acces gratis clientilor la internet, daca isi vor numi copilul dupa numele companiei.

"Incarcati pur si simplu o fotografie a certificatului de nastere al copilului dumneavoastra. Dupa verificare, Twifi va va oferi 18 ani de internet gratuit", se arata in anuntul companiei.

Un cuplu anonim a decis sa isi numeasca fetita Twifia. Parintii l-au folosit ca pe al doilea prenume si spun ca banii economisiti de pe internet vor intra intr-un cont al copilului lor. 

Potrivit Kidspot, citati de Daily Star, cuplul spera ca economiile sa o ajute pe Twifia atunci cand va fi  majora.

"Cu cat ma gandeam mai mult la asta, cu atat numele devenea mai unic pentru mine si atunci totul a capatat farmec", a spus tatal fetei.

"Pentru mine, numele Twifia reprezinta si legatura in acest context. Pentru o legatura eterna. Exista nume mult  mai rele, iar cu cat spuneam mai des Twifia, cu atat mi se parea ca suna mai tare numele", a spus si mama fetei.\

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies