INCREDIBIL! A slabit 12 kilograme in 24 de ore, apoi le-a pus la loc intr-o singura zi! SECRETUL e foarte simplu:

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Noiembrie 2013, 18:42

	INCREDIBIL! A slabit 12 kilograme in 24 de ore, apoi le-a pus la loc intr-o singura zi! SECRETUL e foarte simplu:

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro:
►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

Un expert in sport si nutritie, englezul Ross Edgley, si-a propus sa demonstreze ca greutatea corpului nu are legatura cu grasime, ci cu alte probleme precum apa.

El a facut un experiment prin care a slabit 12 kiligrame in doar 24 de ore, printr-o dieta fara carbohidtrati si sare, cu saune sai bai sarate Epsom.

Apoi, in a doua parte a experimentului, a incercat sa isi recastige kilogramele pierdute. Si a reusit asta, dupa ce a baut 18 litri de bauturi bogate in vitamine si carbohidrati, cu mancaruri bogate in carbohidrati, dar fara sa faca vrem exercitiu fizic.

El spune ca asta demonstreaza faptul ca apa si carbohidratii pot produce modificari importante greutatii corpului si ca nu trebuie sa devenim sclavii cantarului.

BLACK FRIDAY 2013: Gaming PC & console la cele mai tari preturi! Vezi AICI detalii

"Sper ca acest experiment va forma o legatura mai sanatoasa intre oameni si cantar iar oamenii vor realiza ca greutatea poate depinde de mai multi factori, nu doar de grasime. Intre 50 si 70% din greutatea corpului nostru e apa, asta inseamna ca daca ai 95 de kg, 45 dintre ele sunt apa", spune el.

"Nu e niciun secret, nicio magie. Experimentul asta demonstreaza ca greutatea noastra are o legatura extrem de mica cu grasimea, astfel ca nimeni nu ar trebui sa lase cantarul sa guverneze nutritia. Nu va sfatuiesc sa faceti ca mine, desi sunt sportivi care au recurs la astfel de metode, insa sub supraveghere medicala", a spus el in Daily Mail.

Edgley a tinut un jurnal in aceasta perioada si il va publica in scurt timp cu toate detaliile experimentului sau.

BLACK FRIDAY 2013: Reduceri incredibile la parfumuri si haine pentru barbati! Detalii AICI:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies