CAZUL INCREDIBIL AL UNUI ROMAN IN ANGLIA! A primit peste 50 de amenzi de circulatie, desi nu are permis si nici masina! De ce a fost amendat

CAZUL INCREDIBIL AL UNUI ROMAN IN ANGLIA! A primit peste 50 de amenzi de circulatie, desi nu are permis si nici masina! De ce a fost amendat

Un student roman are peste 50 de amenzi de circulatie inregistrate pe numele sau, desi nu dispune de vehicul sau permis. 

Daniel (19 ani) este student in Anglia, insa traieste o adevarata drama, dupa ce a primit mai mult de 50 de amenzi de circulatie, pe numele sau, desi nu are permis sau masina, iar testul de circulatie nu l-a trecut. 

Romanul si-a verificat cutia postala, constatand cu stupoare ca este plina de amenzi pe numele sau, in legatura cu o masina parcata ilegal pe un bulevard din Ipswich, oras din Regatul Unit, situat in regiunea de Est a Angliei. 

Dupa cum scrie Stiri Est, studentul a mers la autoritatile locale, care l-au asigurat ca vor ancheta cazul, insa nu au venit cu nicio solutie pana in prezent, iar acesta continua sa primeasca notificari de amenzi. 

Romanul s-ar confrunta cu un caz de furt de identitate, iar acesta a declarat: "ar insemna sa ma aflu intr-o situatie foarte grava, daca cineva a putut sa faca un imprumut pe numele meu si sa cumpere masina respectiva. Ma intreb oare ce informatii mai are la dispozitie persoana respectiva. Este infiorator, mai ales ca am venit singur aici, pentru a studia, si nu stiu cui sa cer un sfat"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Victor Socaciu are plămânii afectați 50% de coronavirus. Nu mai poate respira fără masca de oxigen
BRAT
Modifică setările cookies