Incident incredibil la McDonald's! Angajatii au ramas SOCATI cand au vazut ce se afla in restaurantul lor! Politia a ajuns imediat:

Autor: Sport.ro
Luni 22 Iulie 2013, 17:52

	Incident incredibil la McDonald's! Angajatii au ramas SOCATI cand au vazut ce se afla in restaurantul lor! Politia a ajuns imediat:

►Cum joaca Barca fara Tito? Cum arata Neymar langa Messi? Cum se bucura Pep cand ia Valdes gol? BAYERN - BARCELONA, miercuri 19:30 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Un incident de-a dreptul incredibil s-a petrecut intr-un restaurant McDonald's din Whitefield, Greater Manchester, angajatii avand un soc in momentul in care au vazut un cal in restaurantul lor.

Totul s-a petrecut la cateva minute dupa ce angajata de la Drive Thru a refuzat sa serveasca o clienta aflata pe cal, spunand ca politica restaurantului nu presupune decat servirea clientilor aflati in masina. Suparata pentru faptul ca a fost refuzata, englezoaica s-a intors cateva minute mai tarziu si a intrat cu calul in restaurant, spunand ca este animalul ei de companie.

Socati de tupeul femeii, angajatii au sunat imediat la politie si au cerut ajutor.

"Angajatii au refuzat sa o serveasca pe femeie din cauza politicii companiei, iar femeia, nervoasa, a patruns in interiorul restaurantului cu calul. Mirosul si prezenta calului i-a facut pe clienti sa paraseasca imediat localul, ceea ce a provocat daune companiei. In acest sens, femeia a fost amendata", a spus un reprezentant al politiei.

De asemenea, purtatorul de cuvant al celebrului lant de fast food a confirmat incidentul, adaugand ca totul s-a terminat cu bine dupa aparitia politiei.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT