Imaginile NEPASARII! Peste 100.000 de persoane s-au adunat la o slujba religioasa si pot provoca dezastrul intr-o tara cu 161 de milioane de locuitori

Imaginile NEPASARII! Peste 100.000 de persoane s-au adunat la o slujba religioasa si pot provoca dezastrul intr-o tara cu 161 de milioane de locuitori

In unele tari, oamenii continua sa ignore indicatiile de siguranta pentru pandemia de Covid-19.

Peste 100.000 de persoane s-au adunat la o ceremonie religioasa in Bangladesh, ingorand masurile de siguranta impuse din cauza noului coronavirus si ridicand noi temeri pentru o o raspandire in masa a cazurilor de Covid-19.

Oficialii din Bangladesh analizeaza acum modul in care multimea enorma a putut participa la ceremonie, in ciuda restrictiilor impuse.

Exista temeri uriase ca evenimentul va raspandi virusul extrem de rapid in Bangladesh, una dintre cele mai dens populate tari de pe planeta.

161 de milioane de oameni locuiesc in Bangladesh, iar 2456 de cazuri au fost raportate pana in prezent, dintre care 91 de decese.

Bangladesh este inchis la nivel national din data de 26 martie, iar masurile raman in vigoare cel putin pana pe 25 aprilie.

Politia a incercat sa intervina, insa nu a putut controla multimea si a fost fortata sa se retraga pe masura ce o ancheta a fost lansata, potrivit Sohel Rena, purtatorul de cuvand al Politiei din Bangladesh, citat de Daily Star.

La inceputul acestei luni, o adunare similara a avut loc si in Pakistan, iar acololo cresterea cazurilor a fost semnificativa dupa cele intamplate. 

  • Imaginile NEPASARII! Peste 100.000 de persoane s-au adunat la o slujba religioasa si pot provoca dezastrul intr-o tara cu 161 de milioane de locuitori
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies