Imaginile NEMAIVAZUTE de la 11 Septembrie 2001! VIDEO SOCANT: Cum a paralizat orasul in fata celui mai GROAZNIC moment din istorie:

Autor: Sport.ro
Marti 11 Septembrie 2012, 17:24
Imaginile NEMAIVAZUTE de la 11 Septembrie 2001! VIDEO SOCANT: Cum a paralizat orasul in fata celui mai GROAZNIC moment din istorie:

Astazi se implinesc 11 ani de la cel mai grav atac terorist din istorie. Noi imagini filmate de oameni din New York au aparut pe internet.

11 Septembrie 2001 va ramane mereu in istoria omenirii ca fiind unul dintre cele mai negre momente. Doborarea celor doua turnuri gemene a socat o lume intreaga.

In urma cu fix 11 ani, la ora 8.46am in New York, American Airlines Flight 11 si 175, care fusesera deturnate de teroristi, au lovit cele doua turnuri gemene de la World Trade Center iar acestea s-au prabusit in mai putin de 2 ore.

Chiar daca a trecut mai bine de un deceniu, inca mai apar filmari care nu au fost publicate pana acum - pe atunci, aveau la ei camerele de filmat ca astazi.

Iata o filmare noua care prezinta haosul ce a avut pe strazile din New York in acea zi. Clipul a fost publicat in luna mai insa astazi a devenit viral

Stai pe Facebook? Teroristii fac recrutari prin retelele de socializare

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies