Imagini ireale din avion! O femeie a fost legata cu banda adeziva dupa ce a incercat sa deschida usa aeronavei 

Imagini ireale din avion! O femeie a fost legata cu banda adeziva dupa ce a incercat sa deschida usa aeronavei 

Un zbor care se voia a fi obisnuit s-a transformat rapid intr-un de cosmar. 

Pasagerii zborului American Airlines 1174 au fost pusi in fata unei situatii cu totul neasteptata. O femeie a fost legata cu banda adeziva de scaunul avionului dupa ce ar fi atacat personalul de zbor si a incercat sa deschida usa aeronavei in mijlocul cursei. 

Unul dintre pasageri a postat clipul pe contul de TikTok, informeaza New York Post, iar in filmare se vede cum o femeie este legata cu banda adeziva de scaun si la gura. In clipurile postate apar scenele, iar persoana care a postat totul pe Instagram a explicat cum s-a desfasurat totul. 

Chiar inainte ca avionul sa aterizeze, una dintre insotitoarele de zbor i-ar fi explicat unei pasagere ca o femeie cu o problema mentala 'a avut o cadere nervoasa si a simtit nevoia sa iasa din avion. Spunea ca trebuie sa iasa din avion si a mers la iesiri, a inceput sa bata in usi si sa spuna ca trebuie sa o lasam sa iasa'. 

Ulterior, American Airlines a confirmat incidentul, dezvaluind pentru The Post ca femeia a atacat si a muscat o insotitoare de zbor dupa ce 'a incercat sa deschida usa de imbarcare din fata' si a fost legata 'pentru siguranta si securitatea pasagerilor si echipei'. 

  • Imagini ireale din avion! O femeie a fost legata cu banda adeziva dupa ce a incercat sa deschida usa aeronavei

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies