Imaginea care ascunde un SECRET INCREDIBIL! Valentina Pelinel nu a vrut sa se stie NICIODATA asta despre ea

Imaginea care ascunde un SECRET INCREDIBIL! Valentina Pelinel nu a vrut sa se stie NICIODATA asta despre ea

Divortul Valentinei Pelinel de Cristian Boureanu a scos din nou la lumina relatia secreta pe care modelul ar fi avut-o cu fostul actionar dinamovist, Cristi Borcea.

In luna februarie a acestui an discutiile despre o relatie ascunsa intre Borcea si Valentina s-au amplificat si au culminat cu zvonurile privind un posibil divort de Alina. Prima TV sustinea la acea vreme ca cei doi ar fi impreuna de foarte multi ani, ziarele tabloid descoperind ca sunt chiar vecini la Miami.

Faptul ca se cunosteau este insa evident. In aceasta fotografie, Cristi Borcea apare alaturi de fosta sa sotie, in timp ce Valentina apare alaturi de fostul sot. Valentina a confirmat divortul printr-o postare pe Facebook:

"Eu si Cristi am hotarat sa divortam, asa cum deja ati fost anuntati de el, care a depus actele. Eu sunt plecata din tara de aproape 4 luni si imi doresc sa petrec mai mult timp in America. Apreciez intelegerea voastra vis-a-vis de situatia noastra si a faptului ca nu doresc sa fac alte comentarii despre viata noastra personala. Raman fidela aceluiasi principiu de discretie ca pana acum. Va multumesc!"


VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies