Il mai tii minte pe "Culturistul Spartan"? Lazar Angelov nu s-a antrenat de un an de zile si a suferit 3 operatii in 45 de zile! Cum arata acum

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Octombrie 2015, 19:43

	Il mai tii minte pe "Culturistul Spartan"? Lazar Angelov nu s-a antrenat de un an de zile si a suferit 3 operatii in 45 de zile! Cum arata acum

Lazar Angelov, probabil unul dintre cele mai cunoscute modele de fitness din lume, "culturistul spartan", asa cum este poreclit de unii fani, nu trece prin cea mai buna perioada a vietii lui. Acesta nu s-a antrenat de mai bine de un an, iar in ultimele 45 de zile a suferit 3 interventii chirurgicale.

Bulgarul devenit o adevarata figura pe internet dupa ce a inceput sa isi promoveze pagina dedicata fitnessului nu are partea de o perioada prea buna din viata sa.

Lazar Angelov, unul dintre cele mai cunoscute modele de fitness din lume, sportiv care a aparut in ultimii ani pe copertele unor reviste celebre din domeniu, a ajuns "la bisturiu".

Angelov impresiona in trecut cu fizicul sau incredibil, cu musculatura dezvoltata si cu gradul de definire ridicat. Acum, insa, acesta are de tras pentru a-si reintra in forma. Bulgarul a suferit 3 operatii in ultimele 45 de zile, dintre care doua la cei doi genunchi si una la cotul drept.

Pentru Angelov urmeaza o perioada in care spune ca trebuie sa-si revina, desi ii va lua mult pana cand va putea ajunge sa ridice din nou greutati mari.

Hitting the gym for leg workout just 45 days after 2 knee surgeries and one day after right elbow surgery #NoExcuses #ComeBackStronger

Posted by Lazar Angelov on Monday, October 26, 2015
Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies