Iker Casillas iubita Iker Casillas Rocio Osorno Sara Carbonero Virale

GALERIE FOTO Iker Casillas a găsit o înlocuitoare pentru Sara Carbonero. Ibericul se iubește cu un celebru influencer 

Iker Casillas și Sara Carbonero au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi au pus capăt relației în primăvara anului trecut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 18:54
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 19:29

La aproape un an de la despărțire, sportivul iberic pare să-și fi găsit fericirea alături de Rocio Osorno, un celebru influencer. Presa din Spania a dezvăluit că cei doi încearcă să păstreze discreția cu privire la relația lor, iar de curând au fost în vacanță, la Paris. 

Rocio Osorno are 34 de ani și peste 1,4 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. De profesie designer vestimentar, tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare și este implicată în numeroase proiecte. 

Ce au declarat Sara Carbonero și Iker Casillas după despărțire

"Atât eu, cât și Sară ne simțim extrem de mândri de familia pe care o formăm și de faptul că am putut împărtăși o dragoste care ne-a umplut de fericire în toți acești ani. 

Astăzi, dragostea noastră de cuplu o ia pe cai diferite, însă nu ne îndepărtează deoarece continuăm împreună în provocarea frumoasă de a fi părinți dedicați, așa cum am făcut-o și până acum. Este o decizie extrem de gândită, luată de comun acord. 

Respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne pentru totdeauna. Prioritatea noastră este că din dragoste și compromis, să ne împărțim bunăstarea și educația copiilor noștri și să îi protejăm pentru a crește într-un mediu stabil și sănătos. 

Cu aceste cuvinte, cerem să ni se respecte intimitatea în astfel de momente de schimbare. Acestea vor fi singurele cuvinte publice pe care le vom face atât în prezent, cât și în viitor. Va mulțumim pentru înțelegere", a scris Casillas pe contul de Instagram.

Modifică setările cookies