Halucinant! A cerut 13,5 milioane de dolari pentru a-si plati angajatii. Ce-a putut sa faca dupa ce a primit banii

Halucinant! A cerut 13,5 milioane de dolari pentru a-si plati angajatii. Ce-a putut sa faca dupa ce a primit banii

Inventivitatea unui tanar din Florida l-a adus pe acesta in fata justitiei pentru o frauda de proportii.

Cine nu si-ar dori un luxos Lamborghini Huracan fara prea mare efort? Este si cazul lui David Hines, un american care a profitat de efectele pandemiei cu coronavirus pentru a-si implini visul.

Implicat in afaceri, fiind proprietarul unor firme, David a solicitat de la statul american un credit nerambursabil din programul financiar destinat protectiei salariatilor, suma trecuta pe hartie fiind una exorbitanta, mai precis 13,5 milioane de dolari.

Dupa ce i-a fost analizat dosarul, David n-a primit decat 3,2 milioane de euro, dar s-a multumit si cu aceasta suma, mai ales ca gandul sau era depare de angajatii pe care i-a scos in fata.  Astfel, inventivul antreprenor s-a grabit sa-si achizitioneze ultima versiune a luxoasei masini sport Lamborghini Huracan, al carei pret de pornire depaseste 300.000 de dolari.

Evident, frauda n-avea cum sa ramana nedescoperita, iar David Hines se afla deja in arestul politiei pentru a da explicatii si pentru a-si primi pedeapsa, o sentinta fiind asteptata in luna aprilie.

Citeste si:Lamborghini
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies