Virale

 Guvernul nigerian a anuntat ce se intampla cu cei care mai "comanda pizza de la Londra, CU AVIONUL!"

Guvernul nigerian e pus pe fapte mari.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2019, 16:59
Data actualizarii: Miercuri 03 Aprilie 2019, 17:27

Guvernul din Nigeria incearca sa ia masuri radicale pentru a opri foametea ce pune din ce in ce mai mare stapanire pe populatie. 

Nigeria este cea mai populata tara din Africa, desi nu e nici pe departe cea mai mare, avand nu mai putin de 180 de milioane de locuitori!

Din pacate, Nigeria este si pe lista celor mai sarace tari din lume. Intr-un studiu facut anul trecut s-a aratat ca doua treimi din oamenii care au suferit de foame in 2018 vin din 8 tari, printre care Yemen, RD Congo, Afghanistan, Ethiopia, Syria, Sudan, Sudanul de Sud si Nigeria!

Mai mult, tara are una dintre cele mai lente dezvoltari economice din lume!

Audu Ogbeg, ministrul agriculturii, a anuntat ca se vor lua masuri impotriva celor care cheltuie sute si mii de dolari pe arogante stupide, cum ar fi comandarea unei pizza de la Londra.

"Sunt oameni care mor de foame si sunt altii care comanda pizza de la Londra, cu avionul! Este inacceptabil! Vom lua masuri pentru ca acest lucru sa nu se mai intample", a spus acesta, care a anuntat ca se vor impune taxe mai mari pentru cei care cumpara din import, indiferent ca este vorba de 3 tone de lemn sau o pizza.

CITESTE SI

Modifică setările cookies