Guvernul italian le-a declarat razboi mafiotilor! Imagini incredibile: politistii au intrat cu buldozerele in vilele poleite cu aur
Vineri 23 Noiembrie 2018, 11:23

Guvernul italian le-a declarat razboi mafiotilor! Imagini incredibile: politistii au intrat cu buldozerele in vilele poleite cu aur

Autoritatile italiene le-au declarat razboi mafiotilor. Gruparea Casamonica, din Roma, a ramas fara 8 vile, dupa ce 600 de politisti au descins insotiti de buldozere.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Autoritatile italiene din Roma au descins intr-un cartier al capitalei si a demolat 8 vile apartinand gruparii mafiote Casamonica. Presa italiana scrie ca locuintele aveau interioare luxoase, unele poleite cu aur!

Demolarile au fost salutate inclusiv de Ministrul de Interne, Matteo Salvini, cel care a spus ca "lucrurile nu se vor opri pana cand nu vor cadea toate vilele apartinand acestor bastarzi".

Buldozerele au pus la pamant casele cu tot cu statuetele lor aurite si candelabrele luxoase.

Gruparea Casamonica se ocupa cu droguri, prostitutie, santaj si impunerea taxelor de protectie.

Demolarile au fost facute in uralele unora dintre locuitorii Romei.

"Este un moment istoric pentru orasul Roma si pentru locuitorii sai", a spus si primarul Raggi, membru al partidului de extrema dreapta Miscarea 5 Stele.

In luna iulie, 33 de membri ai gruparii au fost arestati in mai multe raiduri ale Carabinierilor.FULLSCREEN
Citeste si:

Mafia

Casamonica

VIDEO PROTVPLUS.RO