GROAZNIC! Cum arata Schumacher dupa doua luni de COMA! Familia lui e INGROZITA!

GROAZNIC! Cum arata Schumacher dupa doua luni de COMA! Familia lui e INGROZITA!

Vesti noi de la Grenoble. Din pacate nu sunt bine. Michael Schumacher a slabit 20 de kilograme de cand este in coma si a ajuns de la 75 de kilograme la 55. Un specialist din Elvetia au declarat pentru Gazzetta dello Sport ca nu mai exista nicio sansa ca Schumacher sa isi mai revina 100%.

"Probabilitatea unei vindecari complete a lui Schumacher scade de la o zi la alta", a declarat pentru Sonntagsblick medicul sef al spitalului din orasul elvetian Basel, specialist in reeducare. "Cu siguranta, nu-l vom mai putea vedea pe acel Schumacher rapid, zambitor si celebru pe care-l stiam", a afirmat un specialist in tratamentul comelor, Mark Mader.

"Cu cat tine mai mult coma, cu atat creierul are sanse mai mici sa-si recupereze toate facultatile. Daca Schumacher se va trezi, sunt de temut leziuni cerebrale grave, care sunt susceptibile sa fie ireversibile", a continuat Mader.

Cei de la Irish Independent noteaza declaratia unei surse din anturajul pilotului: "Doar un miracol il mai poate salva pe Michael. Familia a fost anuntata de medici deja despre asta". Ziarul anunta ca nu poate da un verdict oficial cu privire la sansele sale de revenire, de vreme ce se astepta o confirmare oficiala a familiei in legatura cu informatiile primite de la medici.

In tot acest timp se fac eforturi considerabile pentru ca 'miracolul' sa aiba loc! Ziaristii spanioli de la ABC spun ca medicii ii pun inregistrari din perioada in care era campion in Formula 1, masuri pentru a-i stimula activitatea cerebrala. In plus, niste fisiere audio cu sunetele pe care le auzea in casca in momentul in care concura pentru Ferrari sunt si ele redate in salonul in care se afla Schumacher.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies