Gestul URIAS al lui Gigi Becali! A intervenit de la inchisoare cum a auzit de TRAGEDIA asta! Ce comanda le-a dat rudelor sale:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 15:58

	Gestul URIAS al lui Gigi Becali! A intervenit de la inchisoare cum a auzit de TRAGEDIA asta! Ce comanda le-a dat rudelor sale:

Vestea ca o romanca a fost mutilata si omorata intr-o padure de langa Paris a ajuns si pana la Gigi Becali, care a decis de la inchisoare sa ajute familia sa repatrieze trupul neinsufletit al acesteia. 

Rudele patronului Stelei s-au ocupat de caz, la fel ca in cazul romanilor care au participat la operatiunea de salvare a victimelor tragediei din Apuseni, in care pilotul Adrian Iovan si medicul rezident Aura Ion si-au pierdut viata. 

Gigi Becali a platit cheltuielile pentru aducerea romancei Manuela Maria Mereuta si pentru inmormantarea ei, dupa ce a aflat de tragedia inimaginabila a acesteia.

"Nu puteam face nimic daca nu ne ajuta familia Becali. Ne-a ajutat si ca a adus-o acasa cand nu mai speram, dar si cand mi-au platit transportul si cheltuielile ca sa merg la Paris sa fac testul AND, altfel nu o puteam aduce acasa. De copii ei ne e dor ca sunt luati la stat, dar ce sa zic, daca tatal lor nu i-a vrut, iar noi nu ii putem ingriji…"
, a declarat Gheorghe Mereuta, tatal Manuelei.

"Am crezut ca acolo o ingroapa si ca nu am sa mai am nici unde sa ii aprind o lumanare”, a spus si Anisoara Mereuta, mama ei. 

In timp ce face gesturi caritabile din spatele gratiilor, Gigi Becali incearca sa obtina gratierea din inchisoare, insa azi a primit o veste proasta de la Traian Basescu. Ministrul Justitiei i-a refuzat cererea, insa pe 28 februarie va merge la tribunalul din Constanta ca sa afle daca cererea de intrerupere a pedepsei din motive medicale va fi acceptata. Patronul Stelei are probleme la coloana si a fost consultat de mai multi medici. Acestia vor trimite recomandarea pentru judecatori. 

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies