Gestul INCREDIBIL al acestui caine pentru un copil! Ce a facut a absolut UNIC! Povestea care a emotionat milioane de oameni

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 12:53
Gestul INCREDIBIL al acestui caine pentru un copil! Ce a facut a absolut UNIC! Povestea care a emotionat milioane de oameni

Parintii pustiului au ramas interzisi cand au vazut asta!

Benjamin si Hope Jordan n-au putut sa-si imagineze vreodata ca babysitterul pe care l-au angajat le va crea asemenea probleme. Alexis Khan, in varsta de 22 de ani, a patit-o urat dupa ce a fost demascata cu ajutorul cainelui familiei! Tanara care trebuia sa aiba grija de micutul Finn, in varsta de 7 luni, n-a avut o clipa grija de pusti!

Dupa ce au remarcat comportamentul ciudat al cainelui in prezenta lui Alexis, parintii lui Finn au luat masuri. Au pus un telefon sub canapea pentru a vedea cum se comporta bona cu fiul lor si au avut un soc dupa ce au ascultat ce inregistrase aparatul! Alexis tipa non-stop si nu intervenea in niciun fel cand copilul incepea sa planga!

"Am vazut comportamentul cainelui in apropierea ei, am vazut de asemenea ca are tendinta sa fie foarte protector cu baietelul nostru. Atunci ne-am dat seama ca ceva nu e in regula si ca trebuie sa facem ceva. Suspiciunile s-au adeverit in cele din urma!", a explicat Benjamin pentru televiziunea americana.

Citeste si: Mister TOTAL la NASA. Un obiect suspect a aparut pe cer la o lansare

 Live5News.com | Charleston, SC | News, Weather, Sports

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT