Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Instagram Virale

GALERIE FOTO Georgina Rodriguez le răspunde contestatarilor pe Instagram: „Să nu ziceți că noi, femeile bogate, nu muncim!” 

Georgina Rodriguez a avut un mesaj de transmis pe contul oficial de Instagram, unde este urmărită de peste 47 de milioane de internauți.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 23:44
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 23:52

Georgina Rodriguez (29 ani) a început un nou capitol din viață în 2023, odată cu transferul lui Cristiano Ronaldo (38 ani) la Al-Nassr, în Arabia Saudită. Cu toate acestea, iubita superstarului portughez continuă să-i administreze afacerile partenerului său și să să ocupe și de propriile business-uri. Cu această ocazie a ținut să posteze un mesaj pe contul oficial de Instagram.

„Încă o zi minunată de muncă. Ca apoi să ziceți că noi, femeile bogate, nu muncim”, a fost mesajul Georginei Rodriguez pe contul oficial de Instagram. 

Georgina Rodriguez, noi dezvăluiri tulburătoare despre decesul unuia dintre gemeni

Ronaldo și Georgina au devenit di nou părinți anul trecut, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. La aproape un an de la moment, Georgina Rodriguez (29 de ani) a vorbit despre trauma trăită.

„Peste 40 de milioane de oameni mă urmăresc, dar nimeni nu știe cum mă simt. A fost cel mai greu moment din viața mea.

Viața e grea, dar viața trebuie să meargă mai departe. Am motive să trec mai departe și să fiu puternică.

Cris (n.r. Cristiano Ronaldo) m-a încurajat foarte mult. Mi-a spus: 'Gio, continuă să-ți faci treburile, te va ajuta'. Prioritatea mea este reprezentată de familie și copii. Sunt fericită și recunoscătoare pentru ce am”, a povestit Georgina Rodriguez, printre lacrimi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!