GALERIE FOTO Georgina Rodriguez a lămurit misterul, după ce presa din Spania a pretins că nu mai are o relație cu Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Georgina Rodriguez Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 17:56
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 17:57

Georgina Rodriguez a vorbit despre ultimul zvon din spațiul media, cum că argentinianca și Cristiano Ronaldo nu ar mai forma un cuplu.

Cristiano Ronaldo (37 ani) și-a găsit un nou angajament după despărțirea de Manchester United. Cu o zi înainte de finalul lui 2022, Al-Nassr a anunțat pe pagina oficială a clubului că superstarul a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate. Deținătorul a 5 Baloane de Aur a fost ademenit cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 200 de milioane de euro pe sezon. Urmând să câștige 500 de milioane de euro datorită aventurii din Arabia Saudită. 

Georgina Rodriguez a lămurit presupusa despărțire de Cristiano Ronaldo 

Mutarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a fost confirmată și de iubita superstarului. Georgina Rodriguez (28 ani) a postat un mesaj pe Instagram, însoțit de o inimioară. De altfel, tot pe rețeaua de social media, pe 25 decembrie, argentinianca a distribuit un videoclip în care îi oferă lui Cristiano Ronaldo un Rolls Royce Dawn, în valoare de 300.000 de euro. Iar în legătură cu acest filmuleț, Mundo Deportivo remarcă: „Dincolo e mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi”, culminând cu afirmația jurnalistei Laura Roige, care a pretins că cei doi nu mai fomează un cuplu și că ar conviețui doar datorită contractelor de publicitate. 

Însă după ce Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr, iubita acestuia a ținut să posteze un mesaj pe Instagram în care și-a prezentat recunoștința pentru modul în care a fost primită. Cu această ocazie, Georgina Rodriguez a și lămurit că întrei cei doi totul este perfect. 

„Mulțumesc din suflet, Arabia Saudită, pentru o primire extraordinară. Suntem foarte entuziasmați pentru această aventură la Al-Nassr și vrem să le mulțumim tuturor care au făcut-o posibilă. 

Sunt foarte recunoscătoare să-l văd pe Cristiano super entuziasmat și mergând spre un viitor strălucitor. 

Mereu împreună cu familia noastră frumoasă”, a fost mesajul postat de Georgina Rodriguez pe contul oficial de Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!