ornamente craciun craciun Virale GENIAL! Ce a patit o femeie "de bani gata" care a vrut sa plateasca doar 2 lei pe niste ornamente de brad de 2,50 lei pe motiv ca ia mai multe

GENIAL! Ce a patit o femeie "de bani gata" care a vrut sa plateasca doar 2 lei pe niste ornamente de brad de 2,50 lei pe motiv ca ia mai multe

Incidentul a fost povestit chiar de vanzatoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Decembrie 2018, 18:21
Data actualizarii: Marti 25 Decembrie 2018, 18:22

O femeie din USA a devenit virala pe internet, dupa ce a fost in centrul unei intamplari mai putin placute, dar totusi cu un final haios. Aceasta a vrut sa obtina reducere de niste ornamente de 50 de centi, desi isi permitea fara probleme sa plateasca pretul intreg.

Tot episodul a fost povestit de vanzatoare, care a postat pe contul personal povestea.

Aceasta spune ca femeia "de bani gata" a coborat dintr-o masina de lux, un Lexus, si a vrut sa cumpere 6 ornamente de brad de 50 de centi, pe care a vrut sa plateasca mai putin pe premisa ca a cumparat mai multe.

Vanzatoarea i-a spus ca nu sunt la piata si nu se negociaza pretul, insa femeia a inceput sa devina agresiva, spunand ca va depune plangere pe numel ei. Aceasta i-a transmis femeii sa se duca la celalalt magazin din oras, poate sunt la reducere acolo.

In timp ce femeia era pe drum, vanzatoarea a povestit cum a cumparat toate ornamentele din magazinul ei dar si pe cele din celalalt magazin, pentru ca femeia care s-a purtat urat cu ea sa nu aiba ce sa cumpere.

"Au fost cel mai bine investiti 30 de dolari", a spus vanzatoarea pe pagina sa de socializare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!