FOTO Madalina Pamfile e acuzata de CRUZIME fata de animale! Imaginea cu iubita lui Daminuta care face inconjurul internetului! 

Autor: Sport.ro
Luni 01 Septembrie 2014, 21:05

	FOTO Madalina Pamfile e acuzata de CRUZIME fata de animale! Imaginea cu iubita lui Daminuta care face inconjurul internetului! 

Iubita lui Daminuta e acuzata de cruzime fata de animale.

Madalina Pamfile a devenit celebra in Anglia, acolo unde Daily Mail, cel mai citit site de stiri din Marea Britanie, scrie despre o imagine scandaloasa postata de iubita lui Daminuta pe o retea de socializare.

Pamfile e model si iubita unui fotbalist de top din Europa, scrie Daily Mail, care anu a aflat ca Daminuta e imprumutat la Viitorul lui Hagi.

Madalina Pamfile a postat o imagine pe Facebook in care cainele ei, un Terrier, o musca de sutien. Sutienul inca era pe ea, motiv de suparare pentru fanii ei.

Pamfile e acuzata de cruzime la adresa animalelor cu acea imagine, iar atunci cand a fost intrebata de ce a postat acea poza cu descrierea "Noua mea iubire", fostul model din Playboy a raspuns: "Invidia e un pacat, dar sinceritatea o acopera. Asa ca eu invidiez sincer aceasta chestie pufoasa".

Situatia s-a inrautatit pentru Pamfile cateva ore mai tarziu, cand cainele s-a imbolnavit si a fost nevoita sa il duca la veterinar.

Fanii ei de pe Facebook au acuzat-o ca sutienul a otravit cumva cainele, iar ea le-a raspuns: "Nu a mancat sutienul, doar l-a muscat putin, apoi s-a plictisit de el", a scris ea.


"Cum sa sugerezi ca s-a otravit cu sutienul? E o mare prostie, l-a tinut cateva secunde in gura", a mai scris ea. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Un avion militar s-a prăbușit în estul Ucrainei. Cel puțin 22 de oameni au murit
BRAT